Auto

Comfortabel met de taxi naar Schiphol

Taxi schiphol

Moet je binnenkort vliegen vanaf de grootste luchthaven van ons land, laat je dan vooral door ons met de taxi naar Schiphol brengen. Royal Class Taxi Service brengt je zeer comfortabel en veilig zo dicht mogelijk bij de incheckbalie. We kunnen je eveneens ophalen vanaf de luchthaven. Net zo gemakkelijk!

Met Royal Class Taxi Service naar Schiphol: de voordelen 

Wanneer je ooit zelf met de auto naar Schiphol of een andere luchthaven bent gegaan, dan staat je vast nog goed in het geheugen dat dit niet erg gemakkelijk is. De airport parking bevindt zich bijvoorbeeld niet bepaald op loopafstand van de vertrekhal. Bovendien zijn de parkeerkosten ook niet gering te noemen. Ook wordt het alleen maar drukker op en rond Schiphol, wat voor veel bestuurders de nodige stress geeft. En dat is niet waar je op zit te wachten als je op vakantie of zakenreis gaat. Hoewel het openbaar vervoer een stuk betaalbaarder is, heeft ook deze optie de nodige nadelen. Ook in het ov kan het namelijk erg druk zijn. Daarnaast gebeurt het geregeld dat er sprake is van vertragingen of zelfs treinen en bussen die uitvallen. En wat te denken van het gesleep met koffers… 

Laat je daarom met de taxi naar Schiphol brengen door Royal Class Taxi Service. We zorgen ervoor dat onze chauffeur je ruim op tijd komt ophalen, zodat je zorgeloos aan je reis begint. Een rit met de taxi is bovendien een stuk goedkoper dan je eigen auto enige tijd parkeren op de parking van Schiphol. We zijn 24 uur per dag beschikbaar, dus ook in het holst van de nacht kun je op ons rekenen. En uiteraard kunnen we je brengen én halen. 

Onze service

Onze luxe wagens zijn zeer veilig, en onze gekwalificeerde chauffeurs zijn betrouwbaar en ervaren. Dat maakt een rit met Royal Class Taxi Service ontspannen en comfortabel. We maken gebruik van vaste prijzen, die bovendien lager zijn dan die van veel andere aanbieders. Begin je reis dus goed door met onze taxi naar Schiphol te gaan. We kunnen je overigens ook helpen als je met een groter gezelschap naar Schiphol gaat. Reis je zakelijk, dan is het handig om te weten dat we de mogelijkheid bieden tot rekeningrijden. In dat geval krijg je later een factuur van ons. 

Hier op de website kun je alvast je taxi boeken. Oók voor de terugweg. Heb je nog vragen, kom dan gerust met ons in contact. We staan je graag bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *