Therapie

Wat kan een energetisch therapeut voor jou betekenen? 

energetisch therapeut

Steeds meer mensen zoeken hulp bij energetische therapie Rotterdam. Dat komt omdat ze het idee hebben dat de huisartsen en specialisten alleen hen niet verder kunnen helpen. Een energetisch therapeut kijkt verder dan enkel de fysieke klachten. Zij zijn ook van mening dat ziektes en aandoeningen voortkomen uit blokkades op zielsniveau. De gewone medische staf weet hier geen raad mee. Daarom zijn deze twee disciplines een mooie aanvulling op elkaar voor de optimale weg tot genezing. Wil jij meer weten over energetische therapie en waarom dit goed voor jou kan zijn. Als je ervoor open staat kan hij of zij je met het onderstaande helpen. 

#1 Het opheffen van blokkades

Elk mens heeft last van blokkades. Dit komt door trauma’s vanuit het verleden. Dit kan een verstoorde thuissituatie zijn, maar ook ongelukken en operaties zorgen voor blokkades in de ziel en in het lichaam. Deze blijf je dus met je meedragen zolang je er niks aan doet. Een energetisch therapeut kan je hierbij helpen. 

Verschillende soorten 

Blokkades zitten in de ziel en in het lichaam. Ze zijn groot of klein en zorgen ervoor dat de vitale levensenergie niet rijkelijk kan stromen. Omdat het niet duidelijk zichtbaar is zoals een gebroken been weten veel mensen niet wat ze ermee aanmoeten. 

#2 Hulp bij rouw en verlies 

Voor rouw is het nogal duidelijk dat je hulp nodig hebt. Een overlijden in de omgeving is een trieste situatie. Dat begrijpen ook veel mensen. Verlies van een geliefde bij een relatiebreuk is eigenlijk net zo erg. Toch vinden mensen dat je hier makkelijker overheen moet stappen. Het hoort bij het leven zeggen ze dan. 

Hulp van een therapeut

Een verbroken relatie roept veel vragen op. Het is ook een aanslag voor het lichaam en de geest. Een energetisch therapeut biedt een luisterend oor en helpt je met de blokkades. Je zal je na een paar sessies een stuk vrijer voelen. 

#3 Een reis door je onderbewustzijn 

In het onderbewustzijn wordt heel veel opgeslagen. Je bent je dus niet bewust van wat zich daar allemaal afspeelt. Vaak weet je dingen wel maar je kan ze niet visualiseren. Je wordt dus ook niet geconfronteerd met blinde vlekken.

Energetische therapie

Tijdens de sessies komen er dingen naar boven vanuit je onderbewustzijn. Eindelijk krijg je die spiegel voorgehouden die je al een tijdje nodig had. Als je hier actief mee aan de slag gaat zul je een beter mens worden die vrijer in het leven staat.  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *